Els Mossos d'Esquadra fan servir drons per tenir visió general d'algunes zones del país
Els Mossos rastregen amb drons diferents indrets del país
Les Borges Blanques

Empresonat per la mort del vigilant d'un cultiu de marihuana de qui no han trobat el cos

El cos de la víctima, un jove de 20 anys, encara no ha aparegut un any després dels fets

A les Borges Blanques, un veí de Lleida està en presó preventiva des del juny, quan va ser detingut per l'assassinat d'un jove que feia de vigilant en una plantació de marihuana l'octubre de l'any passat, segons ha avançat el diari Segre i ha confirmat TV3.

El cos de la víctima, un noi de 20 anys de Barcelona, encara no ha aparegut, tot i que durant dies se'l va buscar fins i tot amb drons per l'entorn de la finca. Els Mossos d'Esquadra tindrien prou indicis per apuntar que el detingut és l'autor del crim. La policia investiga la relació del detingut amb la víctima i amb els responsables de la plantació, que van denunciar els fets. El cas continua sota secret de sumari.

La finca de les Borges Blanques on es va trobar la plantació de marihuana (Oriol Bosch/ACN)

El suposat assassí és A. B. M., de 44 anys, i va ser detingut per la Unitat Territorial d'Investigació (UTI) de Ponent dels Mossos al juny. Després de passar a disposició judicial, el jutge en va ordenar presó preventiva. L'home està des de llavors al Centre Penitenciari de Ponent i la causa està oberta per assassinat.


Tres homes denuncien un crim i els Mossos no troben cap cadàver

El 23 d'octubre del 2021 tres homes van denunciar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida haver-se trobat mort el vigilant d'una plantació de marihuana amagada en una casa de les Borges Blanques. Després de desplaçar-hi efectius policials, però, no s'hi va localitzar cap cadàver.

Els Mossos continuen buscant el cadàver del jove que vigilava de la plantació (Oriol Bosch/ACN)

La policia va estar buscant el cos al voltant de la finca, situada a les proximitats del cementiri de la capital de les Garrigues i fins i tot va fer servir drons per la recerca. També hi van participar efectius de la unitat subaquàtica que van buscar en diversos punts del canal d'Urgell així com la unitat canina amb diversos gossos rastrejadors, també sense èxit.

Els tres homes que van denunciar el suposat assassinat van quedar inicialment detinguts com a responsables de la plantació de marihuana i després van quedar en llibertat amb càrrecs.

ARXIVAT A:
MarihuanaJudicial
Anar al contingut