El sindicat reclama que durant la nit ningú treballi sol al carrer (Ajuntament de Barcelona)

Empleats de la neteja de Barcelona demanen no anar sols per l'agressió sexual a una companya

Els sindicats reclamen que ningú treballi sol de nit arran de l'agressió sexual a una treballadora el 14 de setembre

Els treballadors de la neteja de Barcelona exigeixen més seguretat arran de l'agressió sexual a una companya el passat 14 de setembre. Proposen que ningú treballi sol de nit, o un canvi d'horaris.

Un comunicat del sindicat UGT, majoritari al servei de neteja de Barcelona, insta les autoritats municipals i l'empresa de neteja Urbaser "a prendre les mesures necessàries per garantir la seguretat i la integritat de totes les persones que exerceixen les seves tasques laborals en l'àmbit de l'Ajuntament de Barcelona".

El portaveu d'UGT, Ramon Cebrián reclama, en declaracions a Catalunya Ràdio, que ningú hagi de treballar sol en horaris nocturns.

"El que diem és que la gent que va sola que canviïn l'horari, o que els acompanyi algú fins que hi hagi gent pel carrer. Això si hi ha gent pel carrer és molt difícil que passi, però hem d'estar protegits, no podem anar a pit descobert."

L'empresa Urbaser, on treballa la víctima, ha avançat que estudia mesures addicionals de protecció, i l'Ajuntament garanteix que en farà seguiment.

Arran de l'agressió sexual a una treballadora de la neteja reclamen mesures de seguretat (Ajuntament de Barcelona)

Una treballadora de la neteja municipal va ser agredida sexualment el passat 14 de setembre al barri del Clot de Barcelona. Els fets van passar a les 6 del matí al carrer Rogent, quan un home se li va tirar a sobre, li va grapejar els pits, la va tirar a terra i li va intentar treure la roba.

L'agressor, que va fugir davant la presència d'alguns veïns alertats pels crits de la víctima, va ser detingut poc després pels Mossos i la Guàrdia Urbana. El detingut es troba a la presó.

Segons el sindicat, la treballadora està de baixa des d'aleshores i rep tractament.

ARXIVAT A:
Agressió sexualUGTAjuntament de Barcelona
Anar al contingut