Empat entre el València i l'Atlètic de Madrid (2-2)

Empat a dos en el duel inaugural de la jornada 24 de la Primera Divisió entre el València i l'Atlètic de Madrid. Els "colchoneros" s'han avançat al quart d'hora de joc amb una diana de Marcos Llorente.

Els d'Albert Celades, malgrat el desavantatge, han fet un pas endavant i no han parat fins a empatar el partit. Ha estat a les acaballes de la primera part quan Gabriel Paulista ha enviat la pilota a la xarxa amb una rematada de cap a la sortida d'un córner servit per Maxi Gómez.

L'empat a 1 ha durat tres minuts, el temps que ha trigat l'Atlètic de Madrid a fer pujar l'1-2 al marcador. Thomas Partey, amb una canonada des de fora de l'àrea, ha emmudit un eufòric Mestalla. A la segona part, Kondogbia ha anotat l'empat a 2 definitiu després de rematar amb un xut ajustat al pal una assistència de Parejo.