Actualitat blanc-i-blava

Empat a un amb final polèmic en l'últim partit de l'Espanyol a la gira per la Xina

L'Espanyol ha empatat a un contra el Nacional de Montevideo en el segon i últim partit de la gira per la Xina. Un matx que s'ha acabat amb ball de bastons i l'expulsió del porter Biel Ribas després de rebre una dura entrada de Luis Suárez. Jonathan Soriano ha acabat fent de porter. Abans, però, Soriano, al minut 5 de la segona part, ha fet el gol de l'Espanyol i Castro ha empatat en el minut 94, quan jugaven deu contra deu després de l'expulsió d'un altre jugador, en aquest cas del Montevideo.

Lotina ha introduït fins a cinc novetats a l'onze inicial respecte a l'anterior partit jugat contra el Feyenoord holandès, en què els blanc-i-blaus van perdre per 1-2. Lotina ha donat descans a diversos jugadors importants. Mentre que a Barcelona la secretaria tècnica continua buscant un davanter, a Suzhou Jonathan Soriano s'ha reivindicat com una bona alternativa. El de Pont de Vilomara ha fet l'únic gol blanc-i-blau, un prodigi de sacrifici, qualitat i definició. La seva diana podria haver estat suficient per tombar el Nacional, però l'Espanyol s'ha complicat en els últims minuts. Sobretot arran de l'autoexpulsió de Biel Ribas, per una agressió a Suárez. Una nova falta innecessària de Suárez, aquesta sobre Jonathan, substitut de Biel a la porteria, també ha deixat el rival amb 10. L'equip uruguaià ha fet l'empat en el 95 i aprofitant la lesió de Coro. Massa tensió per tancar la gira asiàtica. La preparació continuarà ara a Peralada. L'onze titular de l'Espanyol que ha saltat al terreny de joc estava format per Biel Ribas, David García, Albert Lopo, Jarque, Coro, Eduardo Costa, Albert Riera, Sánchez, Jofre Mateu, Jonathan Soriano i Moisés. Durant el partit, l'entrenador blanc-i-blau ha donat minuts també a Robusté, en substitució de Lopo, Fredson per Eduardo Costa, Héctor Simon per Riera i De la Peña per Jofre Mateu.