En Pau interpreta suites de Bach i bandes sonores per al seu pare, ingressat a l'UCI de la Vall d'Hebron
En Pau interpreta suites de Bach i bandes sonores per al seu pare, ingressat a l'UCI de la Vall d'Hebron
Barcelona

Emotiu concert d'un nen de 13 anys a l'UCI per al seu pare, ingressat per Covid

Després de dos mesos sense contacte amb la família, el concert en directe de cello a l'UCI de la Vall d'Hebron ajuda a la recuperació d'un malalt greu per Covid

RedaccióActualitzat

L'UCI de l'hospital Vall d'Hebron va viure fa unes setmanes un emocionant concert de violoncel amb suites de Bach i bandes sonores molt conegudes.

Un dels protagonistes és el Pau, un noi de 13 anys que toca el violoncel i estudia al Conservatori de Badalona.

L'altre protagonista és el seu pare, el Pep, ingressat amb Covid greu des de feia dos mesos a l'UCI de la Vall d'Hebron sense poder veure la família.

Quan la situació del pare va evolucionar positivament, i abans que es tornessin a restringir les visites als pacients ingressats per l'augment de casos de la cinquena onada de la Covid, l'equip mèdic va autoritzar que el Pau pogués tocar per al seu pare i per a la resta de malalts ingressats. Consideraven que la seva música podia ajudar a millorar l'estat d'ànim del pare

Van ser uns minuts molt intensos per als malalts i també per als treballadors de l'UCI: uns minuts en què la música va guanyar la batalla a la Covid.

 

Una setmana després de la visita del seu fill, la milloria en la situació del Pep va permetre que els metges el desconnectessin del dispositiu que l'ajudava a respirar.

Els seus pulmons ja poden funcionar sense ajuda, però encara ha de continuar recuperant-se abans de rebre l'alta. Segons l'hospital, la música ha estat la seva fidel acompanyant en tot el procés de la malaltia i l'hospitalització.

Ara es recupera a l'Hospital General de Catalunya:

 

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19
Anar al contingut