El Girona juga contra rivals directes en aquesta recta final de la Lliga.
Futbol

Elx-Barça B divendres 10 de maig (21 h), Girona-Xerez dissabte (18 h) i Múrcia-Sabadell dissabte (20 h)

Ja s'han fet oficials els horaris de la 38a jornada de la Lliga de Segona A. El Barça B divendres 10 visitarà a l'Elx. Girona a les 18.00 hores de dissabte contra el Xerez i el Sabadell a les 20.00 hores visitarà al Múrcia.

Actualitzat
Ja s'han fet oficials els horaris de la 38a jornada de la Lliga de Segona A. El primer conjunt català que estrenarà la jornada serà el Barça B que visitarà a l'Elx a domicili divendres 10 de maig a les 21.00, per escalar posicions en la classificació.

Dissabte 11 de maig, el Girona i el Sabadell es jugaran molt tot i tenir diferents objectius. El Girona rebrà a Montilivi el Xerez, a les 18.00 hores, per seguir lluitant per l'ascens directe a Primera, si aquest cap de setmana guanya l'Alcorcón. El somni gironí no s'acaba fins que no acabi la temporada, tal i com ha afirmat el seu president, Joaquim Boadas.

El Sabadell, per la seva banda, visitarà el camp del Múrcia a les 20.00, per intentar recuperar la bona ratxa de victòries que necessita per mantenir la categoria i no patir a final de temporada.


 
Anar al contingut