El cantant britànic va plorar quan Biden va anunciar que li atorgava la medalla nacional de les humanitats (Reuters/Evelyn Hockstein)

Elton John s'emociona en un concert a la Casa Blanca amb 2.000 persones i sorpresa inclosa

Joe Biden sorprèn el cantant en la seva gira de comiat atorgant-li la Medalla Nacional de les Humanitats dels Estats Units per la seva trajectòria musical i la seva lluita contra la sida

RedaccióActualitzat

Nit d'emoció a la Casa Blanca, a Washington, on el cantant i compositor britànic Elton John va fer aquest divendres a la nit un concert com a part de la seva gira de comiat dels escenaris.

Convidat pel president nord-americà, Joe Biden, i la seva dona, Jill, hi van assistir 2.000 persones. El concert estava batejat com a "A night when hope and history rhyme" ("Una nit en què l'esperança i la història rimen") amb què es va buscar celebrar "el poder sanador de la música".

John, durant el concert a la Casa Blanca (Reuters/Evelyn Hockstein)

L'últim cop que John havia actuat a la Casa Blanca va ser el 1998, quan el demòcrata Bill Clinton (1993-2001) n'era president. Durant els anys de presidència de Donald Trump, Elton John -que sonava als actes del partit republicà- ha evitat anar-hi.

A més de les cançons de John, hi va haver també breus discursos de Biden, de la seva esposa i d'alguns dels convidats, tots ells lloant la diversitat de races i orientacions sexuals, i la valentia del cantant homosexual.

Elton John s'abraça emocionat amb Jill Biden (Reuters/Evelyn Hockstein)

A més, el concert va rendir tribut als que "fan història cada dia" -segons la Casa Blanca-, entre ells mestres, infermeres, treballadors de primera línia, defensors de la salut mental, estudiants i activistes de la comunitat LGBTQ+.

Ataviat amb les seves icòniques ulleres tintades i la seva perruca castanya, el compositor va tocar algunes de les seves peces més conegudes com "Your Song", "Tiny Dancer", "Rocketman", "Don't Let the Sun Go Down on Me", "Crocodile Rock" i "I'm Still Standing".

En acabar l'acte, el britànic va rebre per sorpresa la medalla nacional de les humanitats dels Estats Units de mans del president. Aquest va ser el moment en què Elton John es va emocionar:

A Twitter, el cantant britànic va agrair el gest del president nord-americà.

 

 

ARXIVAT A:
MúsicaJoe Biden
Anar al contingut