El Prat de Llobregat

Els vigilants de seguretat del Prat aniran a la vaga a partir del 9 d'agost

El 2017, sota la directiva d'Eulen, la vaga dels treballadors dels controls de seguretat va ocasionar llargues cues al Prat

RedaccióActualitzat

El dia 9 d'agost els treballadors dels controls de seguretat del Prat aniran a la vaga indefinida per reclamar millores salarials i laborals. D'aquesta manera, recuperen l'aturada que volien fer aquest juliol i al final van anul·lar.

La convocatòria de vaga, però, no va prosperar perquè el sindicat USO havia denunciat un problema laboral a l'Audiència Nacional, i segons va advertir Trablisa, això la feia il·legal. Ara el comitè ha constatat que la denúncia no existeix.

L'aturada la faran, doncs, per exigir a l'empresa Trablisa el compliment complet del laude que l'estiu de fa dos anys va dictar el govern espanyol per acabar amb l'aturada dels vigilants. I a més, després del que acaba de passar, el comitè d'empresa ha anunciat que denunciarà Trablisa per haver forçat a desconvocar la protesta del juliol amb arguments falsos.

En la protesta del 2017, sota la direcció de l'empresa Eulen es van viure jornades de llargues cues als filtres de seguretat de l'aeroport que van posar en escac l'operativa de l'aeroport.

 

 

Ara, a les aturades d'aquest mes d'agost estan cridats els prop de 500 treballadors encarregats dels controls d'accés de l'Aeroport de Barcelona-el Prat.

Anar al contingut