Vilassar de Dalt

Els veïns de la dona morta a Vilassar la van trobar al llit i amb la casa remoguda

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona a Vilassar de Dalt. Els veïns van trobar-ne el cos al seu domicili divendres a la tarda. Presentava signes de violència i la casa estava remoguda. No se saben gaires dades sobre el cas, ja que el jutge de guàrdia de Mataró ha decretat el secret de sumari. Els Mossos d'Esquadra treballen per aclarir les circumstàncies d'aquest crim. No es descarta cap hipòtesi.

Actualitzat
El seu cos va aparèixer divendres a la tarda amb signes de violència. No se saben gaires dades sobre el cas, ja que el jutge de guàrdia de Mataró ha decretat el secret de sumari. Només ha transcendit que el cadàver de la víctima l'han trobat a l'interior del seu domicili. Els Mossos treballen per aclarir les circumstàncies d'aquest crim.

La víctima, de mitjana edat, cuidava del fill de la família de la casa veïna. Divendres havia d'anar a recollir-lo a la guarderia, però no s'hi va presentar. Alarmats, els veïns van creure que podia haver-li passat alguna cosa i van intentar localitzar-la. Finalment van decidir entrar a casa de la víctima, una torre d'alt nivell de Vilassar de Dalt, on van trobar la casa remoguda i ella morta al llit. Els Mossos d'Esquadra no descarten cap hipòtesi.

Segons l'Agència Catalana de Notícies, els fets són conseqüència d'un robatori. La dona la van trobar despullada i la casa, buida. Una versió apunta que tenia un tall al coll i l'altra, un cop al cap.

El jutge de guàrdia de Mataró ha decretat el secret de sumari. Una patrulla de la policia vigila la casa de la víctima. L'àrea territorial d'investigació de la regió policial metropolitana nord s'ha fet càrrec de la investigació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut