Els veïns de la discoteca Canela, l'antic KGB, demanen que es tanqui
Una baralla a la porta de la discoteca Canela
Barcelona

Els veïns de la discoteca Canela, l'antic KGB, demanen que es tanqui

És un problema que ve de lluny i els veïns estan cansats de les baralles i el soroll que hi ha a l'entorn del local del districte de Gràcia

RedaccióActualitzat

Els veïns del barri de Gràcia que viuen a prop de la discoteca Canela, l'antic KGB, estan farts de baralles i soroll i volen que es tanqui definitivament.

Fa més de 30 anys que lluiten perquè aquest local deixi de ser una discoteca. Després d'aconseguir que tanqués el KGB, els nous propietaris han reobert el local amb una nova discoteca que encara genera més conflictes. Joves ebris, baralles, destrossa del mobiliari urbà i crits, són alguns dels casos que els veïns han denunciat.  

El portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Discoteca Canela, Oriol Hosta, en declaracions a TV3, diu que des de la direcció del local hi ha una bona voluntat amb els veïns, però el problema encara existeix. Per això han portat les queixes de la problemàtica a les xarxes socials:

 

Els actuals propietaris de la discoteca gestionen des d'aquest estiu el club d'oci nocturn. Un dels socis de la discoteca Canela, Ericson Sánchez, assegura que han reforçat la seguretat, han afegit agents cívics a la seva plantilla i cada nit la Guàrdia Urbana va al tancament del local. Ara bé, diu que no es poden responsabilitzar del que facin els clients fora de la discoteca.

Des del Districte de Gràcia, per una banda, han provat de limitar la publicitat del local, intentant que el public es cenyeixi als clients habituals, però d'altra banda diuen que es compleix la normativa pel que fa a la insonorització.

Però la regidoria de Seguretat i Prevenció, diu que no hi ha cap denuncia contra el local, però sí que n'hi ha moltes per sorolls i molèsties genèrics a la zona.

 


Intervenció antiavalots

Els reiterats incidents i les queixes dels veïns van provocar fa menys d'un any la intervenció dels antiavalots, amb unitat canina inclosa, a l'interior de la discoteca dies després d'una baralla amb tres ferits per arma blanca a prop del local.

En l'operatiu policial a la discoteca, els Mossos van identificar a 140 persones que hi havia a l'interior, de les quals en van denunciar tres per tinença de drogues.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut