No entra cap vaixell al Port de Barcelona com a conseqüència de la llevantada
No entra cap vaixell al Port de Barcelona com a conseqüència de la llevantada
Barcelona

Els vaixells no poden entrar al port de Barcelona a causa del temporal

Sis embarcacions, entre les quals hi ha el creuer "New Amsterdam", amb 2.200 passatgers a bord, esperen per poder entrar al port

Actualitzat

El temporal d'aquest dilluns ha obligat el port de Barcelona a restringir les operacions i no hi entra cap vaixell a causa de la mala visibilitat. Sis embarcacions -cinc mercants i un creuer- estan esperant per poder entrar al port. El creuer en qüestió és el "New Amsterdam", de la naviliera Holland America Line, amb 2.200 passatgers a bord.

El vaixell s'espera més enllà de la bocana del port, per poder atracar si les condicions meteorològiques milloren. Dels passatgers, més de la meitat han de desembarcar a Barcelona. El proper port on el "New Amsterdam" ha de fer escala és Alacant.

A més d'aquestes embarcacions, hi ha tres ferris procedents de les Balears que arribaran amb retard a Barcelona per la mala mar que han trobat a la sortida.

La situació ha millorat en les últimes hores perquè, fins a primera hora de la tarda, els vaixells tampoc podien sortir del port. Per la maniobra de sortida els pràctics no han de sortir a mar obert, per la qual cosa s'han autoritzat aquestes operacions.

Problemes a l'aeroport pel mal temps a Europa

També hi ha problemes a l'Aeroport del Prat, però no pel temporal català, sinó pel mal temps que fa al nord d'Europa, sobretot al Regne Unit, França, Holanda i part d'Alemanya. S'han cancel·lat tres vols, dos a Londres, de British Airlines i Easyjet, i un a Amsterdam, de KLM. A més, en alguns vols hi ha retards puntuals que poden arribar a superar l'hora.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut