Els títols adquirits aquest any es podran fer servir fins al 31 de desembre del 2021
Els títols adquirits aquest any es podran fer servir fins al 31 de desembre del 2021

Els universitaris ja poden demanar la compensació de la T-Jove pels dies sense classe

Només es pot tramitar per via telemàtica fins al 31 de gener pels títols validats abans del 16 d'octubre encara que no hagin caducat

Actualitzat

L'Autoritat del Transport Metropolità de l'àrea de Barcelona ha obert aquest dijous el procés per compensar les T-Jove d'estudiants afectats per la limitació de la presencialitat de les classes a la universitat. Els estudiants rebran una targeta de transport, una T-compensació Covid, pels dies que no ha pogut utilitzar la T-jove. 

Durant més de dos mesos, fins al 31 de gener, els estudiants universitaris amb una T-Jove validada abans del 16 d'octubre poden sol·licitar la compensació pels dies lectius en què no ha pogut anar a classe arran de les restriccions decretades pel Procicat.

Es tramita la compensació només per via telemàtica a través d'un formulari en línia, tant si la T-Jove ja ha caducat com si no. Cal una imatge de les dues cares de la T-Jove i la matrícula universitària per acreditar que s'és estudiant. No s'atendran les sol·licituds presencialment.

Un cop rebuda la informació, l'ATM quantificarà els dies a compensar en cada cas. I un cop aprovada la petició, el sol·licitant recollirà a l'estació que triï, un títol T-Compensació Covid, com el que es dona per als afectats per les restriccions de l'últim estat d'alarma.

Col·lectius d'estudiants havien sol·licitat aquest compensació des que des de mitjans d'octubre van haver de reprendre l'ensenyament en línia.

ARXIVAT A:
Transport públicUniversitatDesescaladaConfinament Economia de butxaca
Anar al contingut