Els tuits que Junqueras, Rull, Turull, Romeva i Bassa van deixar preparats per si entraven a presó

RedaccióActualitzat

El vicepresident Oriol Junqueras i els consellers Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva i Dolors Bassats, cessats segons el govern espanyol, havien deixat preparat un tuit per si acabaven sent empresonats per ordre de la jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela, que han sortit publicats aquesta tarda. Oriol Junqueras fa una crida a "fer cada dia tot allò que estigui al vostre abast perquè el bé derroti el mal a les urnes". I es manté ferm amb l'objectiu de l'1-O: "Dempeus, amb determinació i fins a la victòria."

 

Josep Rull reitera el seu compromís amb les urnes amb un #seguim i #segueixo i una imatge d'ell votant en el referèndum de l'1 d'octubre.

Jordi Turull ha fet un missatge des de Twitter on assegura que ha estat empresonat per "haver estat lleial al mandat" de les eleccions del 27 de setembre i ha fet una crida a "dedicar totes les energies a defensar pacíficament la democràcia i la dignitat de Catalunya". Turull, però, assegura que té tota la confiança i esperança en el poble de Catalunya". Al final, un emotiu missatge a la seva família i amics, a qui diu que està bé perquè "està convençut" del que ha fet i que els estima.

 

El compte de Twitter de Raül Romeva també ha piulat després que la jutge de l'Audiència Nacional hagi dictat l'ordre de presó contra ell i els altres set membres de l'executiu de Carles Puigdemont que han anat a declarar. Romeva ha assegurat que "no abandonarem mai" el camí de la democràcia i ha fet una crida a "retrobar-nos" i "desbordar" les urnes el 21 de desembre.

 

La piulada de Dolors Bassa demana serenor i persistència per continuar reivindicant "un país més just". 

ARXIVAT A:
Article 155Procés català
Anar al contingut