Els tuitaires i la premsa internacional ignoren les vagues de transport en les piulades sobre el MWC

Aquesta setmana, el "Big data" de "Catalunya Vespre" analitza les piulades sobre el MWC i les vagues de transport

Actualitzat

Els tuitaires i la premsa internacional han ignorat la vaga de transports en les seves converses del Mobile World Congress, que aquest dijous ha tancat, a Barcelona. És una de les dades de l'estudi "Big data" de "Catalunya Vespre" sobre el congrés.

La vaga de transports interessa només els catalans

Només un 3% de les notícies i un 1% dels tuits internacionals han citat les vagues de transport en les seves converses sobre el congrés de mòbils. Això contrasta amb les dades dels mitjans catalans, on una de cada quatre notícies s'ha centrat en la vaga.

 

Samsung i el seu Galaxy S7 triomfen

La marca Samsung ha dominat tant en les converses a Twitter com en les notícies sobre el congrés. El rànquing el completen Intel, LG, Huawei, Sony i curiosament, Apple, una marca sense presència a la fira. El creador de Facebook, Mark Zuckerberg, ha estat el personatge més popular de la trobada.

Altres temes destacats

Durant aquests dies, a la xarxa també s'ha parlat dels cotxes connectats, els diferents models de robots, la tecnologia de reconeixement facial de l'empresa catalana Bismart o les pantalles electròniques flexibles de FlexEnable.

L'informatiu "Catalunya Vespre" s'emet de dilluns a divendres, de 19.00 a 22.00.

Catradio.cat/catalunyavespre

Facebook.com/catvespre

Twitter.com/catvespre

 

Anar al contingut