Cues a l'aeroport del Prat en una de les jornades de vaga d'Eulen
Cues a l'aeroport del Prat en una de les jornades de vaga d'Eulen
El Prat de Llobregat

Els treballadors d'Eulen convoquen vaga al Prat el 6 d'octubre

El personal del control de seguretat de l'aeroport denuncia l'empitjorament de les condicions de treball

RedaccióActualitzat

Els treballadors d'Eulen han convocat vaga als controls de l'aeroport del Prat per al pròxim 6 d'octubre. Ho han decidit en una assemblea al Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, en què s'han queixat, com ja van fer, de l'empitjorament de les condicions de treball.

El col·lectiu ha desconvocat la vaga prevista per aquest divendres, 8 de setembre, però ha anunciat la nova aturada per al mes d'octubre. Asseguren que, per falta de personal, tenen problemes a l'hora d'anar al bany o de fer pauses per menjar alguna cosa. 

La reunió ha tingut lloc després que la setmana passada es va publicar el laude per posar fi a aquest conflicte laboral, que estableix un complement salarial de 200 euros mensuals per als treballadors.

Durant l'assemblea, els 115 treballadors que hi han participat han fet dues votacions separades, una que ha rebutjat el laude per majoria absoluta i una altra per convocar la nova vaga parcial.

Tot i el rebuig al laude, els empleats demanen que es compleixi perquè –segons diuen– el seu dia a dia només fa que empitjorar, com ha explicat l'assessor del comitè de vaga, Juan Carlos Giménez:

"Volem que es compleixi allò que no volem, però que és a l'únic al que ens podem acollir i no s'està complint".

 

Giménez ha reclamat que Aena es torni a asseure a negociar. 

Anar al contingut