Els treballadors demanen solucions urgents per evitar danys irreparables
Els treballadors demanen solucions urgents per evitar danys irreparables
Sant Joan Despí

Els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio reclamen solucions al finançament

La retallada de pressupost als mitjans públics està provocada per la modificació de la Llei de l'IVA

Actualitzat

Els comitès d'empresa de TV3 i de Catalunya Ràdio han convocat una concentració contra la retallada de pressupost per l'impacte de l'IVA que afecta la producció i la programació.

Hi han participat periodistes, actors, productors, guionistes, traductors i lingüistes, entre altres.

Roser Mercader, presidenta del Comitè d'Empresa de TV3, demana solucions urgents per als problemes de finançament perquè no hi hagi danys irreversibles.

"Si perdem la programació d'esports, si perdem la telenovel·la, si perdem els punts de vista que tenim des de les corresponsalies... estem perdent espai, estem perdent audiència, estem perdent credibilitat i també estem perdent entreteniment de qualitat. I aquests espais que es perden queden ocupats per altres ofertes."

Raimon Masllorens, president dels productors audiovisuals, demana que no es prenguin decisions precipitades.

"Abans de prendre aquestes decisions tan catastròfiques esperem que hi hagi un govern, esperem a saber quines línies d'actuació té aquest govern perquè aquestes decisions que s'estan prenent possiblement siguin carregar-se tot un sector i carregar-se la televisió pública d'aquest país."

 

En la concentració, que s'ha fet davant de les instal·lacions de TV3, s'ha demanat als grups polítics que prenguin consciència de la necessitat d'una aportació extraordinària per l'impacte de la reclamació de l'IVA al pressupost de la CCMA.

 

 

Anar al contingut