Barcelona

Els treballadors de Movistar abandonen la protesta a la botiga de l'empresa després de nou hores de tancada

Els vaguistes han aconseguit el compromís de l'empresa de reunir-se dilluns per negociar una millora de les condicions laborals

Actualitzat

El centenar de persones que des de l'una del migdia ocupaven l'edifici de Movistar del portal de l'Àngel de Barcelona han sortit de l'edifici després de nou hores de tancada.

Els treballadors han decidit abandonar la protesta després d'aconseguir el compromís de l'empresa de reunir-se dilluns al vespre per negociar la millora de condicions laborals, precàries especialment en el cas de la plantilla d'empreses subcontractades per Telefònica i pels anomenats "falsos autònoms". Denuncien que es veuen obligats a fer jornades de 10 o 12 hores diàries.

Durant la tarda, representants de l'empresa i treballadors han dialogat per trobar posar fi a l'ocupació del recinte, acció que coincideix amb el 32è dia de vaga indefinida.

32 dies de vaga

El conflicte va esclatar fa poc més d'un mes arran d'una nova reducció del preu dels serveis que presten les empreses contractades a la multinacional Telefònica-Movistar.

La protesta està motivada pel darrer contracte firmat per Telefònica amb les empreses auxiliars, que rebaixa els barems de pagament als subcontractats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut