Marc Gasol controla la pilota davant Nikola Vucevic (EFE)
Bàsquet

Els Toronto Raptors superen els Orlando Magic (111-82) i empaten la sèrie

Kawhi Leonard (37 punts) exerceix de líder anotador d'uns Raptors que troben en Marc Gasol el seu referent en defensa

Actualitzat

Els Toronto Raptors s'han refet de la sorprenent derrota en la jornada inicial del play-off i han superat clarament els Orlando Magic (111-82) per empatar la sèrie (1-1). Kawhi Leonard, amb 37 punts, ha estat el líder anotador dels Raptors, que han tingut en Marc Gasol el seu líder defensiu. El pivot català ha anotat 9 punts gràcies a tres triples convertits en quatre intents, ha capturat 3 rebots i ha repartit 5 assistències. Ha destacat especialment pel marcatge al jugador dels Magic Nikola Vucevic, que s'ha quedat limitat a 6 punts.

En un altre partit jugat aquesta passada nit, els Portland Trail Blazers han sumat el segon triomf (114-94) davant uns Oklahoma City Thunder que encara tenen el seu caseller de victòries a zero. CJ McCollum (33 punts) i Damian Lillard (29 punts) han frenat l'atac dels Thunder, encapçalat per Paul George (27).

Mentre, els Denver Nuggets han empatat (1-1) la sèrie contra els San Antonio Spurs (114-95) en remuntar fins a 19 punts de desavantatge. El canadenc Jamal Murray, que a l'últim quart ha anotat 21 dels seus 24 punts, ha estat clau en la reacció espectacular dels Nuggets, culminada en l'últim parcial (39-23).

Anar al contingut