Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barcelona

Els tècnics confirmen deficiències a la residència d'avis de Fort Pienc

La residència d'avis de Fort Pienc, a Barcelona, haurà de millorar l'atenció als avis que hi viuen. Fa uns dies, els residents i els seus familiars van denunciar que no estaven ben atesos i que fallaven punts tan bàsics com la higiene i l'alimentació. Ara la Generalitat i l'Ajuntament han comprovat que les queixes eren fonamentades i ja s'han compromès a prendre mesures per corregir la situació.

Actualitzat
La residència de Fort Pienc havia de ser modèlica entre els equipaments municipals de Barcelona per a la gent gran quan es va inaugurar, l'abril del 2003. Dos anys després, unes inspeccions de la Generalitat fetes durant el mes d'agost, conjuntament amb tècnics municipals, han confirmat deficiències en la higiene, l'alimentació i l'atenció als residents, que ja fa mesos que estan denunciant els mateixos avis i els familiars, i treballadors de la residència, i que atribueixen a una falta de personal. L'Ajuntament de Barcelona, que el mes de juliol va canviar l'empresa concessionària del servei per corregir algunes deficiències, assegura que prendrà totes les mesures necessàries per millorar l'atenció als avis. Tot i que la ràtio de treballadors per nombre de residents s'ajusta a la normativa de la Generalitat, l'Ajuntament reconeix que s'han d'aplicar canvis d'organització de torns per assegurar el servei eficaç durant tot el dia als 137 residents del centre, una tercera part dels quals tenen una gran discapacitat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut