La mesura entra en vigor aquest dimecres (EFE)

Els supermercats de deu carrers de Ciutat Vella ja no podran obrir a la nit

La mesura entra en vigor aquest dimecres i forma part de l'estratègia contra el soroll de l'Ajuntament de Barcelona que vol afavorir el descans del veïnat

Els supermercats de deu carrers de Ciutat Vella ja no podran obrir durant la nit. Des d'aquest dimecres, els establiments situats als carrers Ferlandina, Joaquín Costa, Paloma, Tigre, Guifré, Peu de la Creu, Carme, Escudellers, Nou de Sant Francesc i Nou de Zurbano hauran de tancar des de les 22 hores fins a les 7 hores.

La mesura forma part de l'estratègia contra el soroll que està desplegant l'Ajuntament de Barcelona per afavorir el descans del veïnat. Al barri del Poblenou ja hi ha 18 supermercats que tanquen a la nit per evitar botellots.

A través d'aparells de sonometria, l'ajuntament va detectar al juliol un excés de soroll, sobretot en horari nocturn. El regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, ha defensat actuar per millorar la vida dels veïns.

"L'excés de soroll és un problema de salut pública."

Els futurs establiments d'aquest tipus que es vulguin obrir en aquestes zones en un futur també s'hauran d'acollir a la mesura.

 

 

S'amplia la restricció de l'ús de l'skate

L'ús de l'skate des de les 22 hores fins les 7 hores està restringit des del 2019 a la plaça dels Àngels i els carrers que hi conflueixen.

Ara l'ajuntament vol ampliar la restricció fins a les nou del matí i així ho ha fet públic aquest dimecres al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).

La mesura entrarà en vigor un cop acabi el període d'exposició pública i resolució d'al·legacions.

 

 

ARXIVAT A:
Ajuntament de Barcelona
Anar al contingut