El líder dels socialistes valencians, Ximo Puig. (Foto: EFE)
El líder dels socialistes valencians, Ximo Puig. (Foto: EFE)
València

Els socialistes valencians demanen al TSJCV la suspensió del tancament de RTVV

El secretari general del PSPV-PSOE ha denunciat la "velocitat" amb què s'està fent un tancament que, al seu parer, no s'ajusta a la llei i ha acusat Fabra d'estar provocant una "tensió impròpia d'un govern democràtic".

RedaccióActualitzat

El PSPV-PSOE demana al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) la suspensió "cautelarísima" del tancament de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) per la "gravetat" de la decisió, que causarà "danys irreparables tant als treballadors com a la societat valenciana".

Així ho ha explicat el secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, que ha assegurat que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, "legalment no pot ser qui tanqui la televisió", sinó que han de fer-ho "els liquidadors", i que aquests "no estan ni inscrits al registre". Ximo Puig ha denunciat la "velocitat" amb què volen posar fi a un tancament "que no s'ajusta a la llei".

El líder dels socialistes valencians, que ha qualificat el dia d'avui de dia "nefast", ha lamentat la "tensió impròpia d'un govern democràtic" que estan provocant Fabra i el seu govern.

 

Anar al contingut