Els secretaris generals de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i d'UGT, Cándido Méndez, durant la roda de premsa conjunta
Els secretaris generals de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i d'UGT, Cándido Méndez, han fet una roda de premsa conjunta en la qual han valorat les eleccions catalanes.

Els sindicats veuen en els resultats electorals una advertència per al govern espanyol

Actualitzat
Els secretaris generals de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i d'UGT, Cándido Méndez, asseguren que el resultat de les eleccions catalanes és una "seriosa" alerta al govern espanyol per la política econòmica que està aplicant i que estan patint els treballadors i els ciutadans.
Els líders sindicals han fet una roda de premsa conjunta en la qual han dit que els resultats de Catalunya es poden extrapolar a la resta de l'Estat. Pel secretari general de CCOO, el resultat de les eleccions a Catalunya reflecteix el descontentament de la ciutadania envers la política "del pèndol del govern", ja que "el 2008 va negar la crisi i ara té pànic davant la pressió dels mercats financers". Segons el líder sindicalista, això és el que porta pitjor l'electorat, perquè està pagant els plats trencats el ciutadà. A més, Toxo ha dit que si fos part del govern o del PSOE estaria "molt preocupat" per la forma com "la dreta està arribant al poder".
De la seva banda, Méndez ha dit que l'increment de participació respecte a fa quatre anys demostra que "els ciutadans estan convençuts de marcar el sentit de l'esdeveniment".
Anar al contingut