Barcelona

Els sindicats donen marge de confiança al govern de Mas

Comissions Obreres i UGT donen marge de confiança al nou govern per posar-se a treballar en la creació d'ocupació i en la sortida de la crisi. Demanen als nous consellers de les àrees d'economia i treball un tarannà dialogant i també diligent.

Actualitzat
Els sindicats majoritaris donen marge de confiança al nou govern de Catalunya per posar-se a treballar en la creació d'ocupació i en la sortida de la crisi.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el secretari general de Comissions obreres a Catalunya, Joan Carles Gallego, ha dit que els consellers d'Economia i d'Ocupació i Empresa, Mas-Colell i Mena, "són dues persones coneixedores de la realitat econòmica del país". Gallego espera "que siguin dialogants i que entenguin que a través del diàleg social, de fer acords amb empresaris i sindicats", "podrem abordar els problemes reals de l'economia del país".  

De la seva banda, el secretari general de l'UGT, Josep Maria Àlvarez, ha demanat que es posin a treballar ràpidament. Per Gallego és important "conèixer quines són les propostes que porten cadascun dels consellers del govern".

Pels sindicats, és molt important mantenir el bon to que ha demostrat el nou president i un diàleg fluid. Gallego ha puntualitzat que els hauria agradat que el govern es declarés "workers friendly" en lloc de "business friendly" però que si per "bussines" s'entén treballadors i empresaris, es podrà fer una bona feia conjunta per sortir de la crisi.

Anar al contingut