"El matí de Catalunya Ràdio"

Els sindicats acusen la CEOE de voler aprofitar-se de la crisi

Els sindicats Comissions Obreres i UGT han acusat la patronal CEOE de no voler solucionar la crisi, sinó d'aprofitar-se'n en benefici propi, i guanyar força per quan arribi la recuperació. El secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, i el de Comissions Obreres, Joan Carles Gallego, han estat a "El matí de Catalunya Ràdio" i han coincidit en aquesta visió.

Actualitzat
El secretari general de Comissions Obreres, Joan Carles Gallego, ha declarat: "La CEOE en aquests moments està tancada en una dinàmica partidista en el conjunt de l'Estat, que no està situant els problemes reals de les empreses, sinó que vol aprofitar la crisi de forma oportunista per aconseguir avantatges per després de la crisi estar en millors condicions per recuperar la taxa de guanys, els beneficis, etc."

Els dos sindicats han dit que el diàleg social no avançarà si la patronal insisteix en una reforma laboral que faciliti l'acomiadament.

Els dos líders sindicals també han coincidit que cal una pujada d'impostos que afecti els més rics. El secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha dit que és necessària, però que no ha d'afectar l'IVA que paguem tots, sinó que ha de gravar les rendes més altes.
Anar al contingut