Recompte de persones sense llar a la ciutat de Barcelona
Recompte de persones sense llar a la ciutat de Barcelona
Barcelona

Els sensesostre fan sentir la seva veu per al 26M amb la campanya #votinvisible

Una vintena de tuitaires influents cedeixen el seu perfil a persones sense llar gràcies a una iniciativa de la Fundació Arrels

RedaccióActualitzat

Com es pot fer arribar la veu dels sensesostre que hi ha a Barcelona als candidats de les municipals a Barcelona? Una vintena de persones influents a Twitter han cedit aquest dimecres el seu perfil a persones que viuen o han viscut al carrer perquè puguin fer arribar les seves demandes i propostes als aspirants a l'alcaldia de la capital catalana. 

La campanya #votinvisible és una iniciativa de la Fundació Arrels que ja es va organitzar abans de les eleccions legislatives espanyoles del 2016 i que s'ha repetit ara, amb motiu del 26M. L'entitat ha explicat que s'han enviat més de 4.200 tuits i que han estat "trending topic" a Barcelona amb una campanya que pretén fer possible que ningú hagi de dormir al carrer. 

Entre les personalitats que han cedit el seu perfil hi ha l'actriu i escriptora Estel Solé, el filòsof i escriptor Xavier Antich, els periodistes Albert Cuesta, David Fernàndez o Arturo Puente, la professora Argelia Queralt i la guionista Ana Polo. 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
HabitatgeEleccions municipals 26MPobresa
Anar al contingut