Barcelona

Els ruixats poden descarregar a qualsevol punt del país aquest dijous

Les pluges que ja fa dos dies consecutius que duren poden repetir-se aquest dijous. Els pronòstics indiquen que poden caure ruixats a qualsevol punt del país. A més a més, durant la matinada i a primera hora del matí de dijous pot nevar a la cara sud del Pirineu en cotes que si bé se situaran en els 1.800 metres al matí poden baixar fins als 1.000 metres a la tarda. Mentrestant, la cota de neu se situarà en els 700 metres a la cara nord del Pirineu. S'esperen entre 20 i 50 centímetres de neu nova en aquests punts.

Actualitzat
Les pluges donaran una treva a la tarda sobretot a les terres de Ponent i al sud del país. El migdia d'aquest dijous estarà marcat per la violenta entrada del mestral al sud que a la tarda i al vespre s'estendrà a l'Empordà i a la Catalunya Nord. Els vents poden arribar a bufar fins i tot a velocitats superiors als 120 km/h.

Divendres s'espera que els termòmetres tornin a baixar i continuï nevant al Pirineu. El cap de setmana de Nadal arribarà amb sol però amb temperatures de rigorós hivern. A més, el vent seguirà bufant amb força als dos extrems del país.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut