Berga

Els restaurants del Berguedà organitzen per segon any la campanya "Cuina del bolet"

El Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme ha organitzat un any més l'anomenada "Cuina del bolet", una campanya durant la qual els restaurants del Berguedà proposen als seus clients degustar diferents plats protagonitzats pel bolet. Tot i que la campanya només dura dos mesos, al Berguedà, de bolets, se'n poden menjar tot l'any. L'any passat la proposta va tenir una gran acollida. Ara s'hi han afegit altres restaurants de la comarca. En total, i durant dos mesos, els amants dels bolets poden triar entre més d'una trentena de menús.

Actualitzat
Els restaurants del Berguedà proposen, des de fa dos anys, que els seus clients es deixin "tocar pel bolet", degustant les diferents receptes que els restaurants del Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme han preparat dins del que anomenen la "Cuina del bolet". Promocionar el bolet com a producte estel·lar del Berguedà i donar a conèixer el territori són dos dels objectius d'aquesta campanya. Per fer-ho, s'han elaborat uns llibrets amb els més de trenta menús i restaurants de la comarca que s'han afegit a la iniciativa. Fins al 17 de novembre els restaurants oferiran els menús de la "Cuina del bolet". Però els restauradors expliquen que, al Berguedà, la temporada de bolets dura tot l'any. La varietat no és tan sols en els plats, sinó també en els preus, amb menús van des de 12 euros fins a més de 50.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut