Els Reis arriben per primer cop en avió a Vilobí d'Onyar

L'espectacular avió, de la companyia Orient Airlines i pilotat per un dels seus patges, ha aterrat a l'Aeroport de Girona - Costa Brava

Redacció Actualitzat
TEMA:
Nadal

Ha estat un any molt complicat per la pandèmia, també per a Ses Majestats. Però, tot i les restriccions, Melcior, Gaspar i Baltasar se les han empescat per poder arribar a tots els racons de Catalunya.

A Vilobí d'Onyar, hi han arribat d'una manera ben especial. I és que ho han fet per primera vegada amb un espectacular avió de la companyia Orient Airlines pilotat per un dels seus patges.

Un cop ja han aterrat a l'Aeroport de Girona - Costa Brava, han explicat que ells també arriben amb tot l'equipament preparat. "Venim preparats amb mascaretes i desinfectants", ha assegurat Gaspar.

 

I entrevistats per la televisió de Vilobí, ha volgut tranquil·litzar els nens i nenes i explicar que la pandèmia no els ha aturat:

"Hem pogut passar totes les fronteres, passar tots els tràmits... Ens esforçarem perquè tots els nens, infants, puguin tenir tots els regals que es mereixen."


Uns regals que, com un equipatge, han sortit per la cinta transportadora i els patges han ajudat a portar fins a les carrosses.

 
 

 


Els Reis ja havien enviat uns pergamins a l'Ajuntament en què explicaven que aquest any, malgrat la pandèmia, el dia 5 de gener vindrien com sempre, i és que no podien decebre els nens i nenes de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai.

 

ARXIVAT A:
Nadal
Anar al contingut