Donald Trump, Reuters
Donald Trump, Reuters

Els Razzies premien "Holmes & Whatson" i Donald Trump per dos documentals

Donald Trump ha rebut el premi de pitjor actor i també el de pitjor duet, per ell i el seu ego

Actualitzat

Els premis Golden Raspberry, coneguts com els Razzies i els anti-Oscars, han premiat "Holmes & Whatson", d'Etan Cohen, com la pitjor producció del 2018, i el president nord-americà Donald Trump com el pitjor actor.

Els premis van néixer amb l'objectiu de parodiar els Oscars i la indústria de Hollywood, premiant categories com la pitjor producció, el pitjor guió o el pitjor actor.

Aquest any la pel·lícula estrella ha estat "Holmes & Whatson", que s'ha emportat els premis a pitjor seqüela, pitjor director, pitjor actor de repartiment, per a John Reilly, i pitjor producció del 2018.

Tot i que Donald Trump no és pas actor, ha protagonitzat dos documentals, "Death of a nation" i "Fahrenheit 11/9", i ha estat premiat com a pitjor intèrpret masculí. A més, també li han concedit el de pitjor duet, irònicament, a ell i al seu ego.

El reconeixement a "Farenheit 11/9" ha estat doble, ja que Kellyanne Conway, assessora de Trump, ha rebut el premi a pitjor actriu de repartiment per interpretar-se a ella mateixa en el documental.

El premi a pitjor guió ha estat per a l'última entrega de "Cincuenta sombras", i el de pitjor actriu per a Melissa McCarthy a "El alma de la fiesta" i "¿Quién está matando a los moñecos?".

El premi al fracàs de la temporada ha estat per a "El club de los jóvenes multimillonarios", que va fer una "pèssima recaptació" perquè hi actuava Kevin Spacey.

ARXIVAT A:
Premis Oscars Cinema
Anar al contingut