Manuscrit que hauria escrit Marta Ferrusola per fer una transferència a Andorra
Manuscrit que hauria escrit Marta Ferrusola per fer una transferència a Andorra

Els Pujol consideren "una fotocomposició" la nota de Ferrusola sobre missals

Els advocats de la família Pujol asseguren sentir "perplexitat" pel fet que aquesta nota hagi arribat al sumari del cas i afirmen que no va ser "vehiculada judicialment"

RedaccióActualitzat

La defensa de la família Pujol ha denunciat al jutge que el document que vincula la nota manuscrita de Marta Ferrusola sobre "traspassos de missals" amb una sol·licitud d'operacions a la Banca Reig és fruit d'una "fotocomposició" aportada per l'expresident del BPA Higini Cierco.

En un escrit, els advocats Cristóbal Martell i Albert Carrillo alerten el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata que el document de la Banca Reig ja li va ser remès a través d'una comissió rogatòria, "sense la fotocomposició resultant" d'adjuntar-hi la nota manuscrita de Marta Ferrusola.

La nota no va ser "vehiculada judicialment"

En l'escrit, però, els advocats no neguen que la nota fos escrita per Marta Ferrusola ni tampoc afirmen que tingui un significat diferent del que se li ha donat mediàticament. Sense entrar en aquests aspectes, que aquest dilluns ja van admetre obertament, els advocats asseguren sentir "perplexitat" pel fet que aquesta nota hagi arribat al sumari del cas Pujol, i també que l'hagi aportada Cierco, que el 1995 no tenia cap relació amb la família Pujol.

Per això remarquen que no s'ha explicat com aquesta nota va arribar a mans de Cierco i li reclamen al jutge "la seva tutela judicial efectiva en el marc del procediment amb totes les garanties" processals. I la reclamen perquè afirmen que no va ser "vehiculada judicialment" a través de les comissions rogatòries a Andorra.

La difusió del contingut d'aquesta nota ha fet que aquest dimarts al matí es concentrés un bon grup de periodistes davant del domicili de Jordi Pujol i la seva dona a Barcelona amb la intenció d'interpel·lar-los al respecte. Però, quan Pujol ha sortit de casa, a dos quarts de 10, no els ha volgut dir res. Per la seva banda, Marta Ferrusola no ha sortit en tot el dia.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut