Els protagonistes de "Love Actually" es tornen a reunir dues dècades després

Hugh Grant, Emma Thompson i Bill Nighy són alguns dels artistes que rememoren la comèdia romàntica en un especial de la cadena nord-americana ABC

Actualitzat

La pel·lícula "Love Actually" s'ha convertit en un clàssic de Nadal, que torna a les cases per aquestes dates, igual que la decoració de cada any o els torrons.

La comèdia romàntica britànica està a punt de fer vint anys i la cadena ABC ho ha aprofitat per tornar a reunir tots els protagonistes en un especial de televisió. És un aniversari avançat perquè, de fet, la cinta es va estrenar el novembre del 2003.

A més del director i guionista, Richard Curtis, participaran en el programa els populars artistes britànics Hugh Grant, Emma Thompson, Bill Nighy, Laura Linney, Olivia Olson i Thomas Brodie-Sangster.

En les imatges de promoció d'aquest especial es veuen els actors més grans, però amb la mateixa sintonia que exhibien quan es va rodar la pel·lícula coral que explica l'amor entre diverses persones que no es coneixen, però que coincideixen en les festes de Nadal.

La periodista Diane Sawyer els demana que completin la frase "L'amor, de fet, està..." i Hugh Grant respon: "Mort!"

El programa també analitzarà com ha afectat la covid les relacions sentimentals.

L'espai s'emetrà dimarts que ve en un especial nocturn i després es podrà veure en streaming per Hulu.

ARXIVAT A:
CinemaNadal
Anar al contingut