Barcelona

Els promotors de les consultes independentistes fan les paus i neguen fissures

A menys d'una setmana de les fissures, han fet les paus. El director d'Osona Decideix, Alfons López Tena, i el membre de la Coordinadora Nacional per a les Consultes Uriel Bertran han encaixat les mans aquest dimecres a les portes del Parlament després d'un dinar en què han valorat les consultes sobre la independència que el cap de setmana passat es van fer a més de 160 municipis catalans. Tots dos han negat que hi hagi hagut diferències i han matisat que el que s'ha fet és treballar de manera paral·lela.

Actualitzat
Alfons López Tena i Uriel Bertran han escenificat la unitat aquest dimecres i han negat que hi haguessin discrepàncies entre les dues entitats que van promoure les consultes independentistes de la setmana passada. Aquestes declaracions arriben després que dilluns passat López Tena va acusar el portaveu de la Coordinadora, Carles Móra, d'aprofitar-se de les consultes per crear un nou partit polític.

El director d'Osona Decideix també ha explicat que Carles Móra s'ha compromès a retirar la ILP que va presentar a títol personal per fer un referèndum sobre la independència a tot Catalunya.

Mentrestant, Uriel Bertran s'ha pronunciat sobre la possibilitat d'una consulta sobiranista a la capital catalana, que l'alcalde de la ciutat va posar en dubte aquest dimarts. Bertran ha dit que no hi ha cap pressa a convocar-la i que es podria celebrar al marge de les consultes previstes a diferents municipis de Catalunya el 25 d'abril.
NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut