Cerimònia de lliurament dels premis a Reus
El Palau Firal de Reus ha acollit la cinquena festa de la blogosfera catalana.
Reus

Els premis Blocs Catalunya celebren la cinquena edició amb guardons a més de 30 bitàcoles

Els premis Blocs Catalunya marquen, un cop més, quines són les millors bitàcoles del país. En aquesta cinquena edició hi ha hagut més de 30 guardonats en categories ben diverses. També hi ha hagut un premi especial per als castells.

RedaccióActualitzat
Quins són els millors blogs de Catalunya? L'associació Stic té la resposta. Un any més, i ja en van cinc, ha lliurat els premis Blocs Catalunya a les millors bitàcoles del país.

Els guardons s'han entregat aquest divendres a la nit a la Sala Antoni Gaudí del Palau Firal de Reus davant unes 300 persones. En total s'han repartit 31 premis, distribuïts en quinze categories i dos premis especials.

Els premis demostren que la blogosfera catalana escriu de tot: de política, d'informació, de gastronomia, d'humor o de ciència. A més, hi ha blogs personals i professionals. El blog del periodista i escriptor Martí Gironell a Món Sant Benet, el de La Fageda, el de La pasta per als catalans, el de #etfelicitofill o el Món de Reus, de Josep Baiges, són només alguns dels exemples.

Un dels guardons, el Premi Stic, que conceideix la Societat de Tecnologia i Coneixement, ha estat per al món casteller. Trina Milan, presidenta de l'associació que organitza els premis, ha destacat la introducció del món casteller a la xarxa i la difusió que n'ha fet d'un dels màxims exponents de la cultura catalana. Milan ha ressaltat la combinació entre tradició i tecnologia dels castellers.

Tal com destaca el que va ser president del Parlament, Ernest Benach, "el món blocaire català està per sobre de la mitjana i això fa que internet sigui una de les eines de projecció exterior més important de Catalunya com a país".

Els blogs premiats es poden consultar al web de la Stic, on hi ha totes les categories.
Anar al contingut