Fórmula 1

Els pilots arriben a Abu Dhabi, penúltima prova del Mundial, on torna l'opulència i el luxe

Canvi radical en el Mundial de Fórmula 1. Després de les experiències de Corea i l'Índia, el luxe i l'opulència tornen al campionat de la mà del GP d'Abu Dhabi, penúltima prova de la temporada. Amb el títol decidit a favor de Sebastien Vettel, la majoria d'equips ja se centren en la pròxima temporada.

Actualitzat
Hotels de somni i iots de pel·lícula. L'entorn del circuit d'Abu Dhabi no té res a veure amb el GP de l'Índia o Corea. Aquí el luxe brolla per tot i de diners no en falten, encara que la tradició per aquest esport sigui molt nova. Potser per això el GP d'Abu Dhabi ha despertat més curiositat entre els europeus que no pas les dues últimes curses disputades fins al moment. El mateix Fernando Alonso ha oblidat que en aquest mateix escenari va perdre l'any passat un títol que ja tenia a la butxaca.

"Quin lloc més bonic per fer un GP, ja que agafes l'avió i ja estàs al circuit, a diferència d'altres grans premis més incòmodes com el d'Índia o Corea, tant per viatjar com per la bellesa del lloc", ha assegurat Alonso. L'asturià no ha pujat mai al podi a Abu Dhabi i anirà a totes en aquesta cursa, tot i que els McLaren presenten algunes novetats i que la pista és territori Red Bull.

Fins ara Vettel s'ha endut les dues edicions que s'han disputat aquí i lliure de pressió buscar marcar nous rècords.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut