Audiència de Barcelona
Una metge que va atendre la víctima ha explicat que les lesions que tenia demostren que la van forçar

Els pèrits desmenteixen la versió dels acusats en la violació en grup de Sant Boi

El judici ha quedat vist per a sentència amb la declaració dels acusats, a qui la Fiscalia demana fins a 46 anys de presó

RedaccióActualitzat

El judici de la violació en grup a Sant Boi de Llobregat ha quedat vist per a sentència. Aquest dilluns han declarat els acusats, que han defensat la seva innocència assegurant que les relacions sexuals van ser consentides. Una versió que han defensat sense fissures els tres acusats, però que els pèrits han deixat en evidència. Els informes certifiquen que hi va haver agressió sexual.

Els tres joves defensen que la noia prenia la iniciativa i hauria pogut marxar si hagués volgut. Un relat que no té res a veure amb la declaració de la jove, que va explicar que els agressors la van fer pujar al cotxe per la força i la van tancar al maleter.

La versió dels acusats no concorda tampoc amb les proves científiques que s'han presentat. Les avaluacions dels metges que van veure la víctima i que han analitzat el cas apunten sense dubte a una agressió sexual.

Els primers metges que la van atendre han detallat les lesions físiques que li van observar. També el seu estat emocional després de la violació.

Sorprès per l'estratègia de la defensa

El president del tribunal que jutja el cas ha retret a les defenses les preguntes que han fet als pèrits per intentar tombar les acusacions d'agressió sexual. "Vostès han dit que el relat contenia detalls inusuals. Que són detalls inusuals per a una víctima d'una agressió sexual? Em sembla sorprenent", ha etzibat als advocats.

Les actituds d'algunes defenses, que busquen fer caure en contradiccions la víctima, i -avui- els pèrits, comporten una doble victimització que obliga a reviure l'agressió i que posa en dubte la versió de l'agredida.

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaAgressió sexualJudicial
Anar al contingut