Madrid

Els pèrits confirmen que l'original dels papers de Bárcenas s'ha escrit en diferents moments

L'apunt comptable que Bárcenas va filtrar a través del director del diari "El Mundo" a l'Audiència Nacional és un original escrit en diferents moments i no falsificat pel mateix extresorer d'una sola vegada, com s'havia insinuat. Es tracta d'un full, escrit a mà per davant i per darrere, arrencat de la llibreta amb la comptabilitat B de la formació.

RedaccióActualitzat
Els pèrits han certificat que l'apunt comptable que Bárcenas va filtrar a través del director del diari "El Mundo" a l'Audiència Nacional és un original escrit en diferents moments i no falsificat pel mateix extresorer d'una sola vegada, com s'havia insinuat. Ho assegura aquest mateix diari. Es tracta d'un full, escrit a mà per davant i per darrere, arrencat de la llibreta amb la suposada comptabilitat B de la formació i que recull el presumpte pagament de sobresous a alts càrrecs del partit.

Per la seva banda, José Manuel Gómez Benítez, vocal del Consell General del Poder Judicial, manté que l'aparició d'aquests papers pot agilitzar la resolució del cas, però té conseqüències polítiques molt greus. "S'obre un panorama judicial més clar, en el sentit que es van acumulant proves, però també un panorama polític desolador del qual no sé com es pot sortir, si no és dimitint el president del govern espanyol".

De moment, el PP ha denunciat el grup Anonymous per haver filtrat per internet la seva comptabilitat oficial.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut