La capçalera de la manifestació de Barcelona de la Marea Pensionista
La capçalera de la manifestació de Barcelona de la Marea Pensionista
Barcelona

Els pensionistes es manifesten per reclamar garanties pel sistema públic de pensions

Demanen a tots els representants polítics un compromís per mantenir, després del 28 d'abril, el salari mínim interprofessional en 900 euros

RedaccióActualitzat

La plataforma Marea de Pensionistes ha convocat per avui una manifestació arreu de l'Estat per defensar les pensions públiques. A Barcelona, els manifestants s'han concentrat aquest migdia a la plaça Urquinaona i han caminat fins a la delegació del govern.

La protesta s'ha fet coincidir amb l'inici de la campanya electoral i els organitzadors han demanat a tots els partits polítics que garanteixin un sistema de pensions públic.

Al capdavant, els manifestants portaven una pancarta amb el lema "Governi qui governi, les pensions es defensen". Els jubilats també han demanat a tots els representants polítics que, després del 28 d'abril,  es comprometin a mantenir el salari mínim interprofessional actual, que és de 900 euros.

Està previst que manifestacions com la de Barcelona en defensa de les pensions públiques es facin a 270 localitats. Ahir ja es va fer a València i avui a la tarda se'n farà una altra a Madrid.

ARXIVAT A:
Pensions
Anar al contingut