L'Ametlla de Merola

Els Pastorets de l'Ametlla de Merola es reparteixen 6.800.000 euros de la Grossa

Amb aquests diners, el teatre del poble podrà tenir butaques per gaudir de les representacions dels Pastorets

RedaccióActualitzat

Els Pastorets de l'Ametlla de Merola viuran aquest Nadal d'una forma ben especial. Entre representació i representació hauran de pensar a programar una gran celebració.

I és que el somni de tenir butaques al teatre del poble per fer la representació anual dels Pastorets està molt més a l'abast. 

Aquest 31 de desembre han estat agraciats amb la Grossa de Cap d'Any. Aquesta agrupació ha repartit 6.800.000 euros en premis

Els Pastorets de l'Ametlla de Merola jugaven a diversos números de la Grossa de Cap d'Any i n'han venut 1.000 participacions amb tots els números jugats. La sort els ha escollit i la Grossa de Cap d'Any, el 56795, era un dels números d'aquestes participacions. 

Cadascuna de les 1.000 participacions rebrà 6.800 euros només del primer premi. Falta per comprovar si algun altre número dels que estan inclosos té un altre premi.

A l'Ametlla de Merola, una petita localitat de només 200 habitants i que pertany al municipi de Puig-reig, el premi ha estat molt celebrat.

Només saber la notícia, pastors, àngels i dimonis han sortit al carrer, a celebrar el premi. Els més petits ho han fet amb el crit de "Volem butaques!!"

 

 

Anar al contingut