bàsquet

Els partits del Joventut de Badalona de la fase inicial de l'Eurocup, a l'Esport3

Esport3 oferirà a partir de demà cinc partits de la fase inicial de l'Eurocup de bàsquet en què hi participarà el Joventut de Badalona. El primer partit serà el que enfrontarà el Joventut amb el Reyer Venezia, demà a les 20.35

Actualitzat

El canal Esport3 oferirà, a partir de demà, 20 d'octubre, fins a cinc partits del Joventut de Badalona de la fase inicial de l'Eurocup, després de l'acord amb DAZN, plataforma que té els drets de la competició en exclusiva fins al 2021-2022. Tenint en compte que els badalonins han guanyat els tres partits que han disputat fins ara i que les possibilitats d'accedir a la ronda següent són molt altes, també es garanteixen les transmissions de diversos partits de les fases que venen a continuació, a mesura que la Penya vagi avançant en la competició.

Aquesta competició és la segona en importància a nivell de clubs a Europa i inclou equips de gran categoria, com ara el Partizan de Belgrad, l'Unics Kazan o el Reyer Venezia, tots tres al grup del Joventut, a més a més d'equips com ara el Buducnost, Virtus Bolonya, Unicaja o Lokomotiv Kuban.

Demà, Esport3 transmetrà l'enfrontament entre el Joventut i el Reyer Venezia. Cal recordar que els italians són els actuals campions de la Lliga italiana. El Joventut, però, està mostrant un nivell de joc extraordinari, amb una fantàstica combinació de veterania i joventut. La incorporació de Pau Ribas i Ante Tomic ha donat una extraordinària solidesa a l'equip de Carles Duran, com va demostrar la setmana passada en la clara victòria a Istanbul.

La resta de partits que s'oferiran en aquesta primera fase són el Partizan-Joventut (4 novembre), el Joventut-Bourg (10 novembre), el Reyer Venezia-Joventut (8 desembre) i el Joventut-Unics Kazan (15 desembre).

Encara més: en aquesta mateixa fase s'oferiran dos partits del Morabanc Andorra, corresponents al grup C. Contra el Lietkabelis lituà, el 27 d'octubre, i a la pista de la històrica Virtus de Bolonya, el 17 de novembre.

Els comentaris seran de Jordi Robirosa i Nacho Solozabal.

esport3.cat

 

Anar al contingut