Els partits acceleren les propostes sobre el model de ciutat a l'equador de la campanya

Aquest divendres, que som just a la meitat de la campanya electoral, els partits acceleren les propostes sobre el model de ciutat que volen.

El candidat del PSC, Jaume Collboni, que ha marcat distàncies clarament de Colau i també de Trias, ha presentat Xip Barcelona, la seva proposta perquè la ciutat lideri aquesta indústria. Ho ha dit en un fòrum econòmic amb la presència de la ministra Nadia Calviño.

La resposta de Xavier Trias també ha estat clara. Ha acusat socialistes i comuns de callar davant la manca d'inversions, ha dit, per part de l'Estat a Catalunya i de callar a l'hora de reclamar més vols intercontinentals.  

Davant d'una queixa veïnal, el candidat d'Esquerra, Ernest Maragall, ha presentat la seva proposta per regular els pisos turístics a Barcelona. Ni barra lliure, que diu que defensen alguns, ni la mala gestió que atribueix a Colau.

I, mentre que la candidata de Valents, Eva Parera, ha reivindicat fer uns nous Jocs Olímpics el 2036 o el 2040 a Barcelona, des del mateix espai, la candidata dels comuns, Ada Colau, ha defensat organitzar un Mundial de futbol femení.

Per la seva banda, el candidat del PP, Daniel Sirera, ha anat fins a la Ciutat de la Justícia per presentar una denúncia pels aldarulls a la Bonanova i perquè assegura que responsables polítics van donar ordres de no actuar.

A "Els matins" de TV3, la candidata de Ciutadans, Anna Grau, ha fixat les seves condicions per pactar amb Collboni. Anna Grau ha estat molt crítica amb Valents, per no buscar la unitat de les forces constitucionalistes.

ARXIVAT A:
JuntsERCCsPSCEn comúPPEleccions municipals 2023Valents
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut