Ral·li Dakar

Els participants passen a Lisboa les verificacions prèvies a la sortida del Dakar 08

Dissabte comença una nova edició del Dakar a Lisboa. I ho farà, un cop més, amb una nodrida representació catalana, com un equip cent per cent femení que mirarà de ser el primer que acaba aquest ral·li tan dur. Amb el mateix objectiu, passarà aquest divendres les verificacions un pilot de camions paraplègic. Els participants en l'edició que està a punt de començar del Ral·li Dakar estan passant els tràmits de les verificacions a Lisboa.

Actualitzat

Els primers han estat els amateurs, i entre ells més de cinquanta espanyols. Dels equips amateurs catalans s'ha de destacar la presència de les germanes Orriols, Núria i Montse, que compten amb la seva experiència per arribar al llac Rosa amb el seu Mitsubishi Land Cruiser.

Dos dels pilots que aquest dijous han estat presents en les verificacions són pacients de l'Hospital de Paraplègics de Toledo, que participaran en la cursa amb camions Man. Antonio Rodríguez, "Toñejo", havia estat subcampió del món de motos d'aigua i un accident el va deixar paraplègic. Un enginyós mecanisme li permet instal·lar-se sense problemes al volant del vehicle amb què vol viure el que mai ha volgut deixar: competir.

Anar al contingut