Will Smith ha bufetejat Chris Rock després que aquest fes un comentari sobre la dona de l'actor
Will Smith ha clavat una bufetada a Chris Rock després que aquest fes un comentari sobre la seva dona

Els Oscars investiguen la bufetada de Will Smith, que ara es disculpa amb Chris Rock

L'actor assegura a Instagram que "lamenta profundament" el seu comportament, que va ser "inacceptable i inexcusable"

RedaccióActualitzat

Will Smith ha acabat demanant disculpes a l'humorista Chris Rock, a qui va bufetejar en la gala dels Oscars després d'un comentari fent broma de l'alopècia de la dona de Smith, Jada Pinkett Smith.

En un missatge al seu compte d'Instagram, l'actor comença afirmant que "la violència en totes les seves formes és verinosa i destructiva" i reconeix que el seu comportament "va ser inacceptable i inexcusable". I afegeix:

"Les bromes cap a mi formen part de la feina, però una broma sobre l'estat mèdic de la Jada era massa per a mi i vaig reaccionar emocionalment."

Will Smith es dirigeix directament a l'humorista: "M'agradaria demanar-te disculpes públicament, Chris. Estava fora de mi i em vaig equivocar." L'actor, que es va endur l'Oscar pel seu paper a  "El método Williams", diu que està avergonyit i conclou que "no hi ha lloc per a la violència en un món d'amor i bondat".

En el mateix missatge, es dirigeix a l'Acadèmia, després que va anunciar una investigació i "futures accions d'acord amb la llei" per l'agressió a l'humorista. Com ja va fer en el discurs d'acceptació de l'estatueta, Will Smith els ha demanat disculpes.

També a la família Williams --a qui interpreta en la pel·lícula-- i a la seva família. I acaba dient: "Hi estic treballant".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

La plantofada a Rock en plena gala dels Oscars ha fet la volta al món. Aquest va ser el moment:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 324cat (@324cat)

L'agressió va deixar glaçat el públic i l'audiència que seguia la gala.

Rock havia fet un comentari sobre l'alopècia de la dona de l'actor, Jada Pinkett Smith. Ella mateixa va fer públic al desembre que en tenia i es va rapar.

L'humorista va comparar-la amb "La teniente O'Neil", la pel·lícula de Ridley Scott on Demi Moore apareix amb el cap rapat. El comentari no va agradar a Jada Pinkett, visiblement molesta. Smith va pujar a l'escenari i va clavar una bufetada a Rock. Després de l'agressió, i des de la seva butaca, Smith encara va cridar: "Treu el nom de la meva dona de la teva puta boca".

Quan va rebre el seu primer Oscar, com a millor actor per la pel·lícula "El método Williams", Will Smith va demanar disculpes a l'Acadèmia i a la resta de nominats amb llàgrimes als ulls i va dir que espera que el tornin a convidar. No va fer cap referència a l'agredit.

 

ARXIVAT A:
CinemaPremis Oscar
Anar al contingut