Estàtues dels Oscars a Los Angeles, a Califòrnia
Estàtues dels Oscars a Los Angeles, a Califòrnia

Els Oscars no tindran presentador per primera vegada en 30 anys

Els actors d'"Els venjadors" podrien ser la solució per conduir la gala

RedaccióActualitzat

A principis de desembre l'actor còmic afroamericà Kevin Hart va anunciar que renunciava a presentar la gala dels Oscars, prevista per al mes de febrer, només tres dies després que es va anunciar que ell era l'escollit. El motiu van ser uns tuits homòfobs que va fer 8 anys enrere.

Des d'aquest moment, i segons informen diversos mitjans americans, l'Acadèmia de Hollywood ha intentat, sense èxit, trobar un nou presentador o presentadora per a la cerimònia que se celebrarà el 24 de febrer al Dolby Theatre, a Hollywood.

Després de diverses negatives, i tal com diu "Variety", enguany els Oscars no tindran mestre de cerimònia. La idea dels productors és eliminar el monòleg inicial i anar directament a les actuacions i les presentacions dels diferents nominats.

Les nominacions de pel·lícules musicals, com "Ha nacido una estrella", amb Lady Gaga, o "Bohemian Rhapsody", el biopic de Freddie Mercury, seran clau per al desenvolupament de la gala.

Aquesta decisió ha generat diversitat d'opinions. L'última vegada que es va fer sense presentador, l'any 1989, el monòleg es va substituir per una actuació musical de Rob Lowe amb Blancaneu d'11 minuts i va ser la gala amb menys audiència dels últims anys.

 

Una de les crítiques que acompanya sempre la cerimònia és la seva durada i que es fa interminable, i segons les fonts citades, la productora, Donna Gigliotti, també està mirant maneres de retallar l'espectacle dedicant menys temps al paper del presentador.

"Els venjadors" podrien ser la solució

Segons "The Hollywood reporter", es treballa amb la idea que els actors d'"Els venjadors" facin de conductors de la gala. El 26 d'abril estrenen una nova entrega "The Avengers: Endgame" i la cerimònia podria ser una gran campanya de màrqueting de la pel·lícula.

 

Tenint en compte que la gala es retransmet per la cadena ABC i la saga de superherois de Marvel són propietat de Disney, podríem pensar que és una opció més que plausible.

L'any 2013 ja van fer una aparició conjunta Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Capità Amèrica), Mark Ruffalo (Hulk), Jeremy Renner (Hawkeye) i Samuel L. Jackson (Nick Fury) per entregar l'Oscar a la millor fotografia. Ara que la saga ha anat creixent, s'estaria treballant en l'aparició de més actors i amb més presència.

 

L'Acadèmia no ho ha confirmat, però s'ha filtrat que des de l'organització van demanar a alguns dels actors que no presentessin els Globus d'Or.

ARXIVAT A:
Premis Oscars
Anar al contingut