Les Franqueses del Vallès

Els okupes de les Franqueses abandonen la casa voluntàriament

La dona que des de feia mesos ocupava una habitació d'una família que l'havia acollida temporalment va marxar dimecres al vespre i s'ho va endur tot

RedaccióActualitzat

La via judicial no li ha servit per a res a la família que ha conviscut a la força amb una dona durant uns quants mesos, però sí la pressió provocada per la difusió mediàtica del cas. Aquest dimecres, quan van tornar a casa a les 10 de la nit, la dona no hi era i s'havia endut totes les seves coses.

El cas el va destapar el programa "Els matins" de TV3 dimarts al matí, quan va recollir la denúncia d'aquesta família de les Franqueses del Vallès que es queixaven perquè asseguraven que tenien tres persones vivint amb ells a casa i que no els podien fer fora. La família havia acollit aquest estiu una amiga d'una coneguda temporalment mentre buscava allotjament.

Dimarts la família va explicar que el tracte era només perquè ocupés una habitació durant uns quants dies, però la dona, amb la que ha pogut parlar TV3 per telèfon, assegura que havia arribat a un acord amb ells per llogar-los una habitació a canvi de 200 euros mensuals. Però sembla que la convivència no va ser bona, també perquè els caps de setmana el fill de la dona i la seva actual parella també s'instal·laven al pis, i la família va demanar-li que marxés, però ella els va denunciar als Mossos per coaccions.

Llavors van denunciar-la a ella, però no van aconseguir que la justícia els donés la raó i forcés la dona a marxar de casa seva. El pis és de lloguer, de manera que no tenen dret a rellogar habitacions. El cas ha posat sobre la taula la dificultat legal de fer fora de casa una persona convidada a qui, voluntàriament i amb un acord verbal, s'ha cedit una part del pis.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut