Una aula de l'Institut Escola de Navàs (ACN/Mar Martí)
Una aula de l'Institut Escola de Navàs (ACN/Mar Martí)

Els números per a la preinscripció escolar: 69448 a infantil i primària, i 40900 a l'ESO

Actualitzat

El número 69448 és el que resol els empats en punts de la preinscripció per al segon cicle d'infantil i primària del curs vinent, el 2021-2022. Per a l'ESO, el número de desempat és el 40900. El sorteig s'ha fet aquest dimecres al Departament d'Educació de la Generalitat.

A partir d'aquest número s'ordenen totes les sol·licituds empatades a punts, fins a cobrir les places disponibles. La resta podrà ocupar plaça escolar entre les altres opcions triades per a la preinscripció.

 

L'any passat el procediment per a la preinscripció escolar va resultar alterat per la situació de pandèmia i confinament.

El procediment s'ha torna a fer de manera telemàtica, com el curs passat, i Educació s'havia compromès a donar suport a les famílies que no disposin dels mitjans necessaris per fer la petició de plaça per aquesta via.

Aquest any, però, els centres educatius han pogut fer visites presencials amb les famílies. S'ha fet amb cita prèvia, amb grups de màxim 10 persones i "preferentment" a l'aire lliure, segons les instruccions que el Departament d'Educació havia fet arribar a les escoles.
 

 

ARXIVAT A:
Educació
Anar al contingut