Sant Joan Despí

Els nous telenotícies de TV3 s'estrenaran el 20 de gener

El dilluns 20 de gener s'estrenarà la nova imatge dels Serveis Informatius de TV3 al "Telenotícies vespre". L'estrena estava prevista per aquest dijous 16 de gener però, a causa de la convocatòria de vaga dels treballadors, s'ha posposat per dilluns.

RedaccióActualitzat

El dilluns 20 de gener s'estrenarà la nova imatge dels Serveis Informatius de TV3 al "Telenotícies vespre". L'estrena estava prevista per aquest dijous 16 de gener però, com a conseqüència de la convocatòria de vaga dels treballadors, s'ha posposat per dilluns.

Les premisses que es van fixar per afrontar la renovació tècnica dels serveis informatius van ser l'actualització d'imatge, ser més eficients i optimitzar recursos. Però no només s'ha buscat un canvi d'imatge sinó que també hi ha canvis notables en contingut i organització. Aquesta nova aposta de telenotícies vol ser una evolució del model actual.

Pel que fa a les novetats formals, el nou plató dobla l'espai fins als 300 metres quadrats i el decorat es virtualitza, de manera que s'hi poden projectar gràfics en tres dimensions i tota mena de fons.

Quant a organització hi ha canvis, per exemple, en la conducció del "Telenotícies vespre", que passa de dos presentadors a un, Toni Cruanyes, que en serà l'editor i presentador. I el "TN migdia" s'unifica amb el "TN comarques" sota la responsabilitat de Dani Bramon i la presentació de Núria Solé i Carles Prats pel que fa al "TN migdia"; i Mariona Bassa, Irma Pina, Agustí Forné, Carolina Gili i Isabel Pascual, en la presentació del "Comarques". El "Telenotícies cap de setmana", l'editarà i presentarà Ramon Pellicer, al costat d'Agnès Marquès.

I pel que fa a contingut, hi haurà canvis com, per exemple, que al "TN vespre" s'incorporaran elements d'anàlisi i reflexió perquè l'espectador pugui conèixer més bé el context de les principals notícies, amb els experts i els especialistes dels Serveis Informatius de TVC com a millor garantia de veracitat i rigor.

Al canal 3/24 i al portal 324.cat també hi haurà canvis; la imatge d'aquestes dues finestres informatives i la de programa "23/24", d'Agustí Esteve, serà la mateixa que la dels telenotícies. Es tracta de crear una gran marca, sota el paraigua dels Serveis informatius de Televisió de Catalunya, que doni més força, més potència i més coherència als continguts que genera la redacció de TVC.

La història dels telenotícies de TV3 és una història d'èxit teixida en aquests darrers trenta anys per la bona feina dels professionals que l'han fet possible. Totes les edicions dels telenotícies són líders d'audiència, amb un avantatge considerable sobre els seus competidors, i són valorades pels espectadors com les més creïbles, rigoroses i neutrals.

Anar al contingut