"Els nens salvatges" tarda de cinema per TV3

La pel·lícula de Patricia Ferreira parla de la poca connexió que sovint tenen els joves amb els seus pares i professors. Dos mons que conviuen un a l'esquena de l'altre amb conseqüències fatals.

La pel·lícula va triomfar al XV Festival de Màlaga, on es va endur 4 premis: la Bisnaga d'Or a la millor pel·lícula (Patricia Ferreira); la Bisnaga de Plata al millor guió, escrit per la directora i per Virginia Yagüe; el premi a la millor actriu de repartiment (Aina Clotet) i el de millor actor de repartiment per a Àlex Monner, ex aequo amb Álvaro Cervantes. A més va ser reconeguda amb el Premi Especial Túria dins el marc dels XXII Premis Túria, que va organitzar el setmanari valencià "Cartelera Turia" el 2013.  Marina Comas també va obtenir el guardó a millor actriu revelació i Àlex Monner, el de millor actor revelació.
 
El llargmetratge  és una coproducció de Distinto Films, Televisió de Catalunya i Áralan Films, amb la participació de Canal Sur i la Junta d'Andalusia.
 
 
Sinopsi:
L'Àlex, el Gabi i l'Oki són tres adolescents que viuen en una gran ciutat. Són uns desconeguts per als seus pares, professors i per a ells mateixos. Què passaria si poguéssim saber què estan pensant i sabéssim què volen fer? El seu aïllament emocional, portat a l'extrem, tindrà conseqüències inesperades que sacsejaran la societat.
 
Fitxa tècnica i artística:

 
Direcció: Patricia Ferreira
Guió: Patricia Ferreira i Virginia Yagüe
Producció executiva: Miriam Porté i Gonzalo Bendala
Producció delegada TVC: Cruz Rodríguez
Intèrprets:  Àlex Monner, Marina Comas, Albert Baró, Aina Clotet, Emma Vilarasau, Lluís Xavier Villanueva, Marc Rodríguez, Pablo Derqui, Francesc Orella, Clara Segura, Ana Fernández, José Luis García Pérez, Montse Germán, Cati Solivellas i Marisol Membrillo.
Direcció de fotografia: Sergi Gallardo
Música: Pablo Cervantes
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut