Els negocis de l'N-340, perjudicats per la prohibició de circular-hi camions

Els camioners denuncien que les alternatives, les àrees de servei, són molt més cares i estan col·lapsades de gent

Els negocis situats al costat de la carretera N-340 són els més perjudicats per la decisió que els camioners hagin de circular per l'autopista. La major part de clients que rebien en els restaurants de la zona eren transportistes.

Un dels principals afectats és el restaurant "101 bocatas", pensat i construït per als camioners que necessitaven descansar i menjar a un preu molt assequible.

Tal com explica Pedro Flores, gerent del restaurant:

"Tenien el sopar, el servei de pàrquing vigilat on hi ha un guàrdia tota la nit i servei de dutxa i tot per 11 euros. Tot això ho hem perdut."

 

 

 

En un altre restaurant proper ja han acomiadat quatre treballadors i d'altres han arribat a l'extrem de tancar. Abans del canvi, passaven 80 camions diaris, però ara en circulen poc més de 20.

Els camioners que s'aturen a les àrees de l'N-340 són els que fan trajectes interns o els que estan disposats a fer una volta de gairebé 30 quilòmetres per arribar a aquest punt.

 


 

L'alternativa no els convenç

Els camioners que necessitin descansar també poden aturar-se a les àrees de servei que se situen al llarg de l'autopista. Tot i això, és una opció que no els convenç perquè a mig matí ja estan plenes de gent.

A més, els preus que s'ofereixen a les àrees de descans són més cars, però els camioners tenen l'obligació d'aturar-se cada quatre hores i mitja de trajecte.

Per altra banda, demanen accedir per l'N-340 perquè suposa un punt de càrrega de benzina i també aprofiten el sentit de la marxa. El fet d'abandonar l'N-340 i anar a l'autopista ja afecta a 5.000 camioners que demanen mesures per canviar-ho.

ARXIVAT A:
Mobilitat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut