Agents de paisà van reduir el noi a Viladecans després del míting del PSC
Agents de paisà van reduir el noi a Viladecans després del míting del PSC
Viladecans

Els Mossos revisaran l'actuació de 5 agents de paisà contra un jove a Viladecans

El noi està denunciat per un delicte d'atemptat i resistència a l'autoritat

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra revisaran l'actuació d'almenys 5 agents de paisà, per l'actuació contra un noi aquest dimecres a Viladecans, unes imatges que s'han difós per les xarxes socials entre denúncies de detenció il·legal.

Els fets van passar dimecres a la nit, a l'exterior del recinte Cúbic, on es feia un míting del PSC amb la participació del president espanyol en funcions, Pedro Sánchez. Desenes de persones convocades pel Pícnic per la República van concentrar-se a l'exterior en senyal de protesta per la sentència del procés.  

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, la forma d'actuar dels agents no s'ajustaria als protocols i el cas se sumarà a la quinzena d'actuacions que seran examinades.

Segons fonts policials, en un primer moment els Mossos s'havien identificat i el jove havia marxat corrents. Ha estat denunciat per un delicte d'atemptat i resistència a l'autoritat.

L'advocada penalista Júlia Humet ha remarcat, en declaracions a Catalunya Ràdio, que, en una detenció, la policia "sempre s'ha d'identificar": 
 

 

Conversa amb un mosso

El noi es va acostar a l'espai on es feia al míting i el personal de seguretat de La Moncloa el va fer fora.


Els periodistes van poder veure com s'adreçava a un mosso uniformat, al qual va dir que era "necessari que algun dia ens defenseu, al poble", i com avançava cap on eren els manifestants.

Un cop dissolta la concentració, segons fonts policials, els Mossos van anar a identificar-lo i aquest és el moment en què van reduir el noi. Finalment, el va identificar personal uniformat, que va fer atestat judicial dels fets.

 

 

ARXIVAT A:
Judici procésPolicialMossos d'Esquadra
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut