Els taxistes es queixen de l'actitud d'Uber i Cabify a l'aeroport
Els taxistes es queixen de l'actitud d'Uber i Cabify a l'aeroport
Barcelona

Els Mossos reforçaran el control sobre Uber i Cabify a l'aeroport del Prat

L'associació de taxistes Élite diu que la policia catalana ha promès intensificar els controls a partir de divendres

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra reforçaran el control a l'aeroport de Barcelona per evitar que els vehicles d'Uber i Cabify captin clients a les terminals. Els vehicles d'aquestes plataformes només hi poden accedir quan tenen un servei pactat amb antelació, però, segons els taxistes, últimament se'ls veia fent guàrdia a les terminals.

Després de reunir-se amb representants de la policia catalana, l'associació de taxistes Élite ha aconseguit el compromís dels agents d'intensificar aquests controls a l'aeroport. Els Mossos els haurien explicat que hi ha hagut gent de baixa i que la situació es recuperarà a partir de divendres, dia 21. A més, els taxistes afirmen que pel gener la policia doblarà els agents destinats a l'àmbit del transport.

 

Notícia relacionada: "Uber s'expandeix amb 200 vehicles a 30 municipis de l'àrea de Barcelona"

 

 

Élite Taxi ha informat que, els dos últims dies, els Mossos han sancionat nou conductors de Cabify per incomplir la normativa. També han explicat que a un desè conductor d'aquesta empresa se li ha immobilitzat el vehicle.

A banda d'aquesta qüestió, l'associació Élite ha anunciat que es desmarca de qualsevol mobilització que hi pugui haver divendres, el dia que el govern espanyol farà el Consell de Ministres a Barcelona.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraAeroports
Anar al contingut